E-post: teckenkurs@teckendax.se
Tel: 070 - 291 61 99
SOMMARKURS

Vi ordnar utbildning i "tecken som stöd till svenska". Kursinnehållet anpassas efter era önskningar. Tre dagar i vackra Bohuslän. Boende och 8 lektioner för fyra personer = 2000kr.(1 till 3 personer = 1500 kr)

Kurserna är för nybörjare eller de som redan kan en del. Vi gör tillsammans upp hur kursen skall se ut. Tid, lektioner, nivå och innehåll.

Kursupplägg

  • Dag 1: 2 lektioner. Lektionerna är på 45 min.
  • Dag 2: 4 lektioner. Lektionstiden kan anpassas efter ert önskemål. 2 lektioner på morgon + 2 på em./kväll eller 4 lektioner ihop.
  • Dag 3: 2 lektioner på morgon/fm.

Jag som håller i kursen heter Lena Larsson. Jag är förskollärare och speciallärare med lång erfarenhet av att hålla utbildning i tecken som stöd. Innehåll och kursnivå anpassas efter era önskemål. Max. 4 deltagare.

Kursen hålls i mitt sommarhus och boendet är i bottenvåningen. Boendet är enkelt men mysigt. Det är 2 rum, hall och ett enkelt kök. I köket två spisplattor, kylskåp med frys, micro, vattenkokare och kaffekokare samt tvättmaskin. Campingtoalett. Dusch finns ej. Ni har egen ingång och tillgång till trädgården.

Nära till bussförbindeleser. Till Gullmarsfjorden 5 km. Till Nordens Ark 6 km. Till Lysekil och Smögen 2,5 mil. Tillgång till boendet från dag ett kl.10 till dag tre kl.16.

Kurser anordnas 15:e maj till 15:e september. Vill ni veta mer maila mig gärna: teckenkurs@teckendax.se